Samsung kondigt Samsung Galaxy Note 9 waarschijnlijk op 9 augustus aan

04 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-note-8-foto-10

Zoals het er nu naar uitziet zal Samsung op 9 augustus aanstaande de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 onthullen. Dit wordt de opvolger van de Samsung Galaxy Note 8, een phablet met een groot scherm, aflopende schermranden en een meegeleverde stylus (die je in de smartphone kunt opbergen).

Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus aangekondigd – gerucht

Bloomberg schrijft dat Samsung voornemens is de Samsung Galaxy Note 9 aan te kondigen op 9 augustus aanstaande. Dat zou dan twee weken eerder zijn in vergelijking met de Galaxy Note 8. Daarnaast zou het plan bestaan dat de Note 9 voor het einde van augustus op de markt wordt uitgebracht. Mocht dit gebeuren, dan kan Samsung dit jaar mogelijk ook profiteren van de voorsprong die het bedrijf dan heeft op Apple. Vorig jaar was de Note 8 na de aankondiging van de nieuwe iPhones pas te koop, wat mogelijk effect had op de verkoop.

Het bedrijf uit Zuid-Korea zou zelfs de Samsung Galaxy Note 9 in juli willen hebben presenteren, maar door last-minute wijzigingen zou de presentatie twee weken vooruit zijn geschoven. Bloomberg schrijft verder dat Samsung de focus legt op de verbeterde camera in de Note-serie, waardoor het goed mogelijk is dat de Note 9 dezelfde camera krijgt als de Galaxy S9 Plus. Het zou nog kunnen dat de aankondigingsdatum wordt verplaatst, maar het zou in elk geval niet vreemd zijn als die begin augustus zou plaatsvinden.

Reacties (0)