Samsung introduceert Samsung Galaxy Tab S5e met 10,5″-scherm

15 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-tab-s5e-afb-1

Samsung heeft vrijdag een nieuwe tablet met een scherm van 10,5-inch gepresenteerd: de Samsung Galaxy S5e. Het apparaat heeft verder een grote accu, is 5,5 millimeter dun en weegt ongeveer 400 gram.

Dit is de Samsung Galaxy Tab S5e

Samsung heeft de Samsung Galaxy Tab S5e onthuld. Deze tablet is 5,5 millimeter dun en weegt zo’n 400 gram. Het apparaat beschikt over een amoled-scherm van 10,5-inch met onder de motorkap een octacore-processor (met twee kernen die geklokt zijn op 2 GHz en zes kernen die zijn geklokt op 1.7 GHz). Er verschijnen twee modellen op de markt: eentje met 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte, terwijl de andere 6 GB aan werkgeheugen heeft en beschikt over maar liefst 128 GB aan interne opslagruimte.

Daarnaast is er ondersteuning voor micro-sd-kaarten, tot 512 GB. Achterop zit een camera van dertien megapixel, terwijl de frontcamera beschikt over 8 megapixel. De tablet heeft een usb-c-aansluiting (usb 3.1) en een pogo-connector. Verder zijn er allerlei moderne sensoren en connectiviteitsopties aanwezig, zoals een snelheidsmeter, wifi (met mu-mimo) en bluetooth 5.0. Ook is er een gps-chip aanwezig. De accu is behoorlijk groot en beschikt over een vermogen van 7,040 mAh, die volgens Samsung zo’n 14,5 uur mee moet gaan.

De Samsung Galaxy Tab S5e wordt verder geleverd met Android 9.0 Pie, met daaroverheen de skin van Samsung. Ook kan het apparaat video’s in 4k opnemen met dertig frames per seconden, terwijl ze op het apparaat zelf in 4k en zestig frames per seconden kunnen worden afgespeeld. Daarnaast zijn er vier speakers aanwezig, getuned door AKG, met ondersteuning voor Dolby Atmos. Daarnaast ondersteunt de S5e de volgende accessoires (worden niet meegeleverd): Book cover Keyboard, Pogo Charging Dock, Slim cover en Book cover.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab S5e is vanaf april verkrijgbaar in Nederland voor een verkoopadviesprijs van 399 euro.

Reacties (0)