Samsung Galaxy Z Fold 3 verschijnt mogelijk in juni 2021

23 november 2020 2 Minuten 0 Reacties
samsung-galaxy-z-fold-2-product-2

Het lijkt erop dat Samsung een andere koers vaart voor 2021. Nu zijn er extra geruchten verschenen over de Samsung Galaxy Z Fold 3.

Samsung Galaxy Z Fold 3-geruchten verschenen

2021 wordt een ander jaar voor Samsung. Zoals het er nu naar uitziet brengt het Zuid-Koreaanse bedrijf namelijk de Samsung Galaxy S20-opvolgers eerder uit en hoeven we geen nieuwe Galaxy Notes te verwachten. Nu zijn er ook geruchten verschenen over de Samsung Galaxy Z Fold 3. Dat opvouwbare toestel moet namelijk ook eerder uitkomen dan voorheen gedacht.

AJUNews van Korea schrijft namelijk dat Samsung inderdaad de volgende Note overslaat en de aandacht legt bij de opvouwbare Z Fold-serie. Gebruikers die helemaal verzot zijn op de S Pen, de meegeleverde Note-stylus, zouden hun heil moeten zoeken in de stylus die straks in combinatie met de Galaxy S21 of Galaxy Z Fold 3 werkt. Waarschijnlijk wordt de stylus niet standaard bij de S21 geleverd. Dit nieuws zou direct afkomstig zijn van Samsung Electronics, aldus de nieuwswebsite.

De vermoedelijke vertegenwoordiger waar de website mee gesproken heeft, heeft tevens bevestigd dat de Z Fold 3 eerder uitkomt dan gepland. De verwachting, vanuit Samsung zelf, was dat die opvouwbare smartphone ergens tussen augustus en september gelanceerd zou worden, net zoals we dit jaar gezien hebben. Maar nu zouden we de smartphone al ergens in juni mogen verwachten. Aan de specs wordt nog gewerkt, maar dat hoeft nu niet lang meer te duren.

En in tegenstelling tot bij de Galaxy S21, zou Samsung wel voornemens zijn een stylus te leveren bij de Galaxy Z Fold 3. Sterker nog: er zou een opening voor zijn in het opvouwbare toestel, net zoals bij de Note-serie het geval is. Daarmee kan de Fold-serie dus de volledige functionaliteit van een Note garanderen, mochten de geruchten kloppen. Verder is naar verluidt bevestigd dat het toestel voorzien wordt van een betere plastic laag, tegen de onvermijdbare krassen. Ook moet er nog een camera onder het scherm geplaatst worden. Samsung heeft niet gereageerd op de geruchten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)