‘Samsung Galaxy View opgedoken bij Bluetooth SIG’

16 september 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy View

Naar verluidt is de mysterieuze tablet Samsung Galaxy View opgedoken bij de organisatie die verantwoordelijk is voor Bluetooth. De Samsung Galaxy View schijnt een tablet te zijn van maar liefst 18,4 inch en redelijk tegenvallende specs.

Gerucht: Samsung Galaxy View heeft Bluetooth 4.1

Eerder deze maand heeft Samsung een teaser vrijgegeven van de Samsung Galaxy View. Naar verluidt heeft deze tablet een lcd-scherm van 18,4 inch en een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. Onder de motorkap zou een Exynos 7580-processor moeten zitten, met daarin een octacore 1,6GHz CPU en de Mali-T720 MP4 GPU. Verder schijnt de Galaxy View 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen te hebben. Dat geheugen zou ook nog eens uitbreidbaar moeten zijn, waarschijnlijk met een microSD-kaart.

Als besturingssysteem krijgt het apparaat mogelijk Android 5.1 met zich mee, waardoor je zou verwachten dat de Galaxy View elk moment op de markt kan verschijnen. Dat idee wordt versterkt door de Bluetooth-certificering die is opgedoken en waaruit vermoedelijk op te maken is dat het apparaat Bluetooth 4.1 met zich meekrijgt. Het is nog maar de vraag wie er op een gigantische tablet met middelmatige specs zit te wachten, maar met de juiste (lage) prijs, kan dit product nog wel aan de man gebracht worden, misschien voor kinderen.

Samsung heeft zelf nog niets bekendgemaakt over de Samsung Galaxy View.

Reacties (0)