‘Samsung Galaxy View krijgt 18,6-inch display’

08 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy View

Afgelopen september toonde Samsung tijdens IFA 2015 een teaser van de Galaxy View, wat mogelijk een tablet met een extreem groot scherm is. Inmiddels zijn er via diverse instanties en benchmarks specificaties opgedoken maar vandaag is de tablet ook gespot bij de Amerikaanse FCC.

Uit het rapport van de FCC kunnen we opmaken dat Samsung met een grote tablet komt. Het model zou namelijk een afmeting van 44,7 x 22,7 centimeter hebben, met een schermdiagonaal van 472 millimeter. Een exact formaat kunnen we hier niet uithalen maar volgens de collega’s van PhoneArena is 18,6-inch het meest waarschijnlijk. Verder kunnen we uit het rapport opmaken dat de tablet 4G voor snel mobiel internet, Bluetooth 4.1 en WiFi-ac krijgt.

Eerder dook de Galaxy View al op in de database van GFXBenchmark. In de database stond de lezen dat deze tablet een scherm van 18,5-inch heeft, met een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit een Samsung Exynos 7 Octa-processor (geklokt op 1,6 GHz) evenals 2GB aan werkgeheugen. Ook beschikt de Galaxy View over 32GB interne opslagruimte en zien we dat het apparaat één camera aan boord heeft, aan de voorkant. Die maakt foto’s in twee megapixels. Daarnaast beschikt de tablet over Bluetooth, gps, een lichtsensor en WiFi. Het OS is Android 5.1.1.

Wanneer Samsung de tablet op de markt brengt is nog niet duidelijk maar in september werd gesproken over een lancering in oktober.

Reacties (0)