‘Samsung Galaxy TabPRO S met Windows 10 gelekt’

05 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-tabpro-s-lek-retina

Er is een nieuwe tablet van Samsung gelekt, waar we eerder ook al iets over voorbij zagen komen: de Galaxy TabPRO S met Windows 10 als OS. Samsung moet de tablet uiteraard nog aankondigen; op de afbeeldingen zien we in elk geval iets dat op een Surface-tablet lijkt.

Is dit de Samsung Galaxy TabPRO S?

Dat Samsung momenteel werkt aan een Windows 10-tablet, lijkt inmiddels zeker. De tablet kwam al een keer eerder in het nieuws (en daarvoor ook al twee keer), dus de geruchten worden steeds hardnekkiger. Nu lijkt de tablet, die verdacht veel op de Surface-lijn lijkt, gelekt te zijn. Een bekende lekker heeft enkele afbeeldingen op Twitter gedeeld waar mogelijk het apparaat op te zien is. Naast het idee dat Windows 10 het OS is, lijkt het er ook op dat dit apparaat wordt voorzien van een afneembaar toetsenbord.

De tablet zou ook worden voorzien van camera’s aan de voor- en achterkant. Opvallend is het gebrek aan het bekende Windows-logo op de voorkant, zeker wanneer je tablet zo erg lijkt op een Surface. Als we de afbeeldingen verder kunnen vertrouwen dan krijgen we straks de keuze uit een zwarte of witte variant. Helaas weten we nog niet wat er onder de motorkap van de Samsung Galaxy TabPRO S zit. Maar kijkend naar de S in de mogelijke naam, denken we wel te maken te hebben met een tablet die is voorzien van premium specs.

Reacties (0)