Samsung Galaxy Tab Wifi-only versie verschijnt op 4 april voor 399 dollar

12 maart 2011 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-tab-wifi

De lang verwachtte Wifi-only versie van de Samsung Galaxy Tab schijnt onderweg te zijn en in Amerika op 4 april te arriveren. Dat is althans wat een soort flyer van een Samsung medewerken laat zien. Droid-Life heeft een foto van de flyer genomen waarop staat dat de Galaxy Tab Wifi-only op 4 april zal verschijnen voor 399 dollar.

Het is nog niet zeker wanneer Samsung dit officieel bekend zal maken, maar waarschijnlijk zal dit tegelijkertijd met de lancering van de Galaxy Tab 8.9 plaatsvinden, op 22 maart. De tablet zou dezelfde specificaties moeten hebben als de 3G versie, waaronder een single-core 1GHz Hummingbird processor, Android 2.2, twee camera’s, 16GB opslag geheugen en Flash 10.1 ondersteuning.

Een prijs van 399 dollar zou een stuk aantrekkelijker zijn dan de hoge prijs van de 3G versie, maar als de specificaties overeen komen met de 3G versie (zoals hierboven omschreven) dan valt de Wifi-only versie in het niet bij de concurrentie, zeker met de lancering van de iPad 2 met dual-core processor en de Motorola Xoom met Android Honeycomb.

Reacties (0)