Samsung Galaxy S9 wordt tijdens MWC 2018 in februari gepresenteerd

15 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
galaxy s9

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan wordt de Samsung Galaxy S9 aangekondigd tijdens Mobile World Congress 2018. Dit is een beurs die in het teken staat van mobiele technologie, die plaatsvindt in februari.

Samsung Galaxy S9 tijdens MWC 2018 – gerucht

Volgens de nieuwste geruchten is het zo dat de Samsung Galaxy S9 tijdens Mobile World Congress 2018 in februari wordt aangekondigd. De beurs begint op 26 februari en eindigt op 1 maart en vindt plaats in Barcelona. Samsung heeft dit podium in het verleden eerder gebruikt om nieuwe Galaxy-toestellen aan te kondigen, dus het zou zomaar kunnen dat dit klopt. Vorig jaar gebruikte Samsung MWC niet voor het presenteren van de Samsung Galaxy S8 en S8+; toen werd er gekozen voor een zelfstandig evenement in maart.

De reden dat Samsung de Samsung Galaxy S9 tijdens Mobile World Congress wil aankondigen ligt volgens de geruchtenmakers bij het feit dat het bedrijf het toestel in maart wil lanceren. Uiteraard wil Samsung de S9 gaan inzetten in de strijd tegen de iPhone X, die tegen die tijd al maanden op de markt is. Een directere concurrent is LG met zijn G7, die mogelijk in januari wordt aangekondigd en vlak daarna te koop zal zijn. In die twee wedstrijden loopt Samsung dan mogelijk al achter, maar die achterstand wordt ongetwijfeld ingelopen.

Reacties (0)