Samsung Galaxy S9 krijgt mogelijk betere beveiliging en dual-simoptie

29 januari 2018 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-s9-beveiliging

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven over de Samsung Galaxy S9, dan krijgt het toestel een betere beveiliging en een dual-simoptie. En mocht je nu alvast de nieuwe achtergrond van het toestel willen op je huidige smartphone, dan kun je die ook al downloaden.

Samsung Galaxy S9: nog meer info gelekt

De release van de Samsung Galaxy S9 nadert en dus neemt het aantal geruchten ook toe. Dit weekend kwam in het nieuws dat het toestel wordt voorzien van een Intelligent Scan-functie. De functie is nog niet aanwezig in stabiele of bèta-software op huidige Samsung-smartphones en wordt door het bedrijf omschreven als een combinatie van de oog- en gezichtsscan. Daardoor zou je “betere resultaten” moeten krijgen, voornamelijk in omgevingen waarin er weinig licht aanwezig is, aldus gelekte informatie. Er is zelfs al een video.

Er zijn geen verwijzingen gevonden naar de Samsung Galaxy S8 of de Samsung Galaxy Note 8, waardoor de gedachte nu dus leeft dat dit een exclusieve Samsung Galaxy S9-feature wordt (in elk geval in het begin). Ondertussen werd er op de Duitse website van het Zuid-Koreaanse bedrijf ook een verwijzing gevonden naar een dual-simoptie. Beide versies van de smartphone zouden mogelijk de optie aanbieden twee simkaarten te plaatsen. Dit doet Samsung wel eens vaker; maar niet voor elke markt en elke versie van de phone.

Advertentie

Als laatste Galaxy S9-nieuwtje is ook al de achtergrond gelekt. Techjournalist Evan Blass heeft op Twitter de achtergrond gedeeld. Je kunt hem hier downloaden op je smartphone en hem instellen als achtergrond. Dan heb je alvast een piepklein voorproefje van je mogelijk toekomstige smartphone.

Reacties (0)