‘Samsung Galaxy S9 en S9+ in december in productie’

08 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung galaxy s9 render

Lokale bronnen melden dat de productie van de Galaxy S9-smartphones in december zal starten. De Samsung Galaxy S9 en de S9+ liggen hierdoor mogelijk eerder in de winkels dan verwacht.

Volgens lokale bronnen gaan we de Samsung Galaxy S9 en S9+ eerder in de winkels zien dan we verwacht hadden. De nieuwe Galaxy-smartphones lagen voorheen altijd rond maart of april in de winkels, waarbij de massaproductie van de smartphone twee maanden eerder begon.

Insiders claimen nu dat de productie van de Samsung Galaxy S9 en de S9+ in december zal starten. De kans is daarom groot dat we het toestel rond februari al in de winkels kunnen verwachten. Deze verwachting is niet vreemd, aangezien het erop lijkt dat de Galaxy S9 en S9+ over dezelfde displays als de S8-smartphones zullen beschikken. Hierdoor nam de ontwerpfase minder tijd in beslag en kunnen de smartphones dus eerder in de winkels verschijnen. Geruchten over de specificaties doen volop de ronde, maar Samsung heeft nog niets bevestigd. Onlangs verscheen er een render van de S9 op het Twitteraccount van Benjamin Geskin. De man heeft het al vaker bij het rechte eind gehad, dus het zou zomaar kunnen dat de foto het uiteindelijke design van de S9 laat zien.

Galaxy S9 en S9+ waarschijnlijk geen in-display vingerafdruksensor

Samsung is de laatste jaren hard aan het werk om een vingerafdruksensor in het display te krijgen in plaats van een aparte sensor buiten het scherm. De telefoons krijgen echter een steeds grotere screen-to-body-verhouding, waardoor het moeilijk is om de juiste modules en sensoren onder het scherm te kunnen plaatsen. De kans is daarom groot dat de Galaxy S9 en Galaxy S9+ geen vingerafdruksensor onder het scherm krijgen. Geruchten gaan dat Samsung verder werkt aan de technologie, die mogelijk wel verschijnt in de Galaxy Note 9.

Reacties (0)