Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

Samsung Galaxy S24: de impact van AI (ADV)

08 januari 2024 2 Minuten 0 Reacties
Galaxy AI

We kunnen vrijwel niet meer om artificial intelligence heen. Met de komst van de Samsung Galaxy S24 Series wordt ook zichtbaar hoe groot de impact op de mobiele technologie is. Wat houdt dit in en welke mogelijkheden biedt AI? Je leest het hier.

Live Translate als persoonlijke vertaler

Samsung Galaxy AI is ontwikkeld om de mobiele ervaring te transformeren. Dit begint al bij bellen. Wanneer iemand een andere taal spreekt, zorgt de Live Translate ervoor dat je elkaar meteen kunt verstaan. Audio- en tekstvertalingen verschijnen in realtime. Communicatie verloopt hierdoor altijd vlekkeloos.

ChatAssist en Tone Change

Wordt van je verwacht dat je regelmatig communiceert in een vreemde taal? Dan is ChatAssist ook een erg handige functie. Berichten worden hiermee direct ontcijferd. Dit is ook erg makkelijk als je bijvoorbeeld een boeking gaat plaatsen of een excursie wil boeken. Wil je op de eerder genoemde berichten reageren en kom je niet op de juiste woorden? Maak dan gebruik van nog een fijne functie: Tone Change. Deze tool helpt je om naar wens formeel of juist casual over te komen.

Handig zoeken met Circle to Search

Producten opzoeken met je telefoon is simpel met de gloednieuwe functie Circle to search. Stuurt iemand een foto door van een mooie broek en wil je meer informatie over dit product? Omcirkel dan het voorwerp om hier meer over te weten te komen. Deze functie werkt voor Instagram, Whatsapp en webpagina’s.

Note Assist voor geordende notities

Ook als je veel notities op je telefoon maakt, biedt Galaxy AI de uitkomst. Note Assist is namelijk je superhandige persoonlijke assistent. De functie zorgt ervoor dat notities netjes geordend zijn door dezelfde opbouw en lay-out te gebruiken. Daarnaast bewaar je ook eenvoudig het overzicht doordat Note Assist grote lappen tekst kort en bondig weet samen te vatten. Wie wil dat nou niet?

Eenvoudig foto’s bewerken met Photo Assist

We kunnen ons haast geen telefoon zonder camera meer voorstellen. En met de Photo Assist is het nu ook mogelijk om jouw mooi gemaakte foto’s direct te bewerken. Met de handige functies van Photo Assist verplaats je bijvoorbeeld personen, of werk je ze helemaal weg. Niets staat jou meer in de weg om een leuke foto te maken en plaatsen.

Meer weten? Ontdek de nieuwste Samsung S24 Serie en maak kennis met de uitgebreide functies en mogelijkheden.

Reacties (0)