‘Samsung Galaxy S10 komt in drie varianten op de markt’

17 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s9-foto-1

Analist Ming-Chi Kuo denkt dat de Samsung Galaxy S10 straks in drie verschillende varianten op de markt wordt gebracht. Een 5.8-inch, 6.1-inch en 6.4-inch. De twee grootste modellen zouden daarnaast een in-display vingerafdrukscanner gaan krijgen.

Het duurt nog een aantal weken voordat Samsung de Galaxy Note 9 aan het publiek gaat laten zien, maar de geruchten over de Samsung Galaxy S10 gaan al volop rond. De verwachting is dat Samsung voor de tiende verjaardag van de Galaxy S-serie echt iets speciaals gaat doen. Marktanalist Ming-Chi Kuo verwacht dat de Galaxy S10 straks in drie verschillende modellen op de markt zal verschijnen.

Volgens Ming-Chi Kuo krijgen we in 2019 drie verschillende modellen met respectievelijk schermen van 5.8-inch, 6.1-inch en 6.4-inch. Ter vergelijking, de Samsung Galaxy S9 (zie foto) is in 5.8-inch en 6.2-inch op de markt verschenen. De analist verwacht dat Samsung hiermee Apple achterna gaat, want ook de nieuwe serie iPhones zullen waarschijnlijk over deze schermgroottes beschikken.

Twee grootste modellen zouden in-display vingerafdrukscanner krijgen

De twee grootste modellen zouden beschikken over in-display vingerafdrukscanners, terwijl het kleinste model een vingerafdruksensor aan de zijkant zal hebben. Geruchten over een mogelijke in-display vingerafdrukscanner voor de Samsung Galaxy S10 doen al maanden de rondte. Waarschijnlijk zal het kleine model een Lite-versie worden met minder krachtige specificaties en de goedkoopste prijs.

Advertentie

Ming-Chi Kuo staat bekend als Apple-analist, maar houdt zich de laatste tijd ook bezig met Samsung. De man heeft een goede reputatie, dus het gerucht zou heel goed waar kunnen zijn. We zullen echter nog even moeten wachten, want de Samsung Galaxy S10 verwachten we zeker niet voor 2019. Op 9 augustus zal de Galaxy Note 9 worden onthuld tijdens een speciaal evenement in New York.

Reacties (0)