Samsung Galaxy Note krijgt tweede kwartaal Premium Suite ICS update

23 maart 2012 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-note-Samsung

De Samsung Galaxy Note zou de een van de eerste Samsung tablets (of smartphones) zijn die de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich krijgt maar helaas heeft Samsung de update deze week uitgesteld naar het tweede kwartaal. Dit is natuurlijk minder nieuws voor de bezitters van een Galaxy Note (5.3 inch) maar Samsung zal als goedmaker een Premium Suite ICS update uitrollen.

De Premium Suite update bevat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich, welke origineel voor einde eerste kwartaal gepland stond, en zal daarnaast extra multimedia features bevatten waaronder acht verschillende applicaties die geoptimaliseerd zijn voor de S-Pen stylus.

Een aantal van de nieuwe apps zijn Shape Match (corrigeren en digitaliseren van geometrische vormen), Formula Match (oplossen van numerieke formules) en My Story (het maken van gepersonaliseerde kaarten). Ook de huidige S-Note applicatie en de Meeting Note applicatie zullen worden uitgebreid met meer functies en features. Via de Premium Suite zullen in de toekomst meerdere applicaties beschikbaar gesteld worden voor Galaxy Note gebruikers.

De S-Pen is één van de unieke features van de 5.3 inch Galaxy Note en maakt het mogelijk te tekenen, te schrijven en foto’s te bewerken. Samsung heeft onlangs een 10.1 inch variant van de Galaxy Note aangekondigd die standaard onder meer voorzien wordt van de Adobe Photoshop Touch applicatie.

Bron: Samsung

Reacties (0)