Samsung Galaxy Note 8 wordt op 23 augustus aangekondigd

21 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-note-8-23-augustus

Samsung heeft uitnodigingen rondgestuurd voor een evenement dat op 23 augustus plaatsvindt: de dag dat de Galaxy Note 8 wordt aangekondigd. Uiteraard heeft Samsung dit niet bevestigd; recente geruchten en de teaser lijken dit gegeven wel te bevestigen.

Galaxy Note 8-presentatie op 23 augustus

Samsung heeft vanochtend de eerste uitnodigingen verstuurd voor een evenement dat op 23 augustus in New York plaatsvindt. Het is het Unpacked-evenement dat Samsung vaker organiseert om vlaggenschepen aan te kondigen. Naar verluidt wordt hier de Samsung Galaxy Note 8 aangekondigd. Het bedrijf heeft dit niet bevestigd natuurlijk, maar er zijn een aantal teasers die daarop wijzen. Zo zien we een S Pen in de bovenstaande afbeelding staan, en een design dat doet denken aan de Galaxy S8. Ook ‘Do bigger things’ lijkt ernaar te verwijzen.

De verwachting is dat de Galaxy Note 8 veel designelementen gaat lenen van de eerdergenoemde S8. Zo komt er een edge-to-edge Infinity Display, maar dan met een groter scherm aanwezig op de Samsung Galaxy S8+. Ook zou de Note 8 worden voorzien van een systeem met twee camera’s op de achterkant, die allebei beschikken over twaalf megapixel. De Note 8 heeft ook een hoop goed te maken, sinds de release van de Note 7 (dat een waar fiasco was) en het feit dat de Samsung Galaxy Note 5 hier nooit werd uitgebracht.

Reacties (0)