‘Samsung bevestigt per ongeluk plannen voor Samsung Galaxy Note 8’

24 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Samsung heeft mogelijk per ongeluk bevestigt dat er toch plannen zijn voor de opvolger van de Note 7, de Samsung Galaxy Note 8. Note 7-eigenaars in Zuid-Korea kunnen namelijk meedoen met een speciaal inruilprogramma van de Koreaanse fabrikant.

Samsung Galaxy Note 8: komt die er dan toch aan?

Om ervoor te zorgen dat sommige loyale klanten van Samsung niet zomaar zullen weglopen, organiseert het bedrijf – in Zuid-Korea – een speciaal inruilprogramma. Mocht je een Galaxy Note 7 hebben gekocht, dan heb je nu de mogelijkheid een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge voor de helft van de prijs te kopen. Daarna zullen die mensen hun smartphone kunnen upgraden en een Samsung Galaxy S8 of een Samsung Galaxy Note 8 kunnen ontvangen, wanneer die toestellen ergens in 2017 zullen gaan verschijnen.

Het is natuurlijk een mooie actie wanneer je een Note 7 had gekocht, maar wat nog meer opvalt is het feit dat Samsung hier hardop voor het eerst de naam ‘Note 8’ uitspreekt. Dit lijkt een bevestiging te zijn van een onaangekondigd apparaat, waardoor nu dus de gedachte leeft dat Samsung de Note-serie niet de nek omdraait. Uiteraard is er nog niets bekend over specs en schermgroottes. Ook weten we nog niet of mensen in andere delen op de wereld van een soortgelijke actie kunnen genieten. Het wachten is op de aankondiging.

Reacties (0)