Samsung Galaxy Note 20 wordt op 5 augustus aangekondigd

08 juli 2020 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-note-20-lek

Samsung heeft bevestigd dat de Samsung Galaxy Note 20 op 5 augustus aanstaande gepresenteerd wordt tijdens een Galaxy Unpacked-evenement. De verwachting is dat we op die dag drie nieuwe toestellen verwelkomen: twee Note 20-varianten en de opvolger van de Galaxy Fold.

Galaxy Note 20-aankondiging begin augustus

Samsung heeft hiervoor een teaservideo uitgebracht, die je hieronder bekijkt, die behoorlijk cryptisch is. Opvallend is het gebruik van de kleur koper: eerder lekten er al afbeelding van de Note 20 Ultra in die kleur. Op moment van schrijven zijn er relatief weinig geruchten over het toestel naar buiten gekomen. In voorgaande jaren was het veel drukker bij de geruchtenmolen. Naar verluidt krijgt het toestel in elk geval drie camera’s achterop. Eén lens is in elk geval een periscopelens. De vierde sensor moet een dieptesensor zijn.

Onder de motorkap zit mogelijk de Snapdragon 865 (of 865 Plus). 5g moet standaard aanwezig zijn, evenals een scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. De nieuwe S Pen voor de Galaxy Note 20 moet ook wat nieuwe trucjes krijgen. Daarnaast komt er dus mogelijk een Fold-opvolger, in de vorm van de Galaxy Z Fold 2. Dit model moet een 7,7 inch scherm krijgen, evenals een scherminkeping die niet net zo groot is als op het huidige model. Wat er allemaal van waar is, zien we dus op 5 augustus aanstaande, tijdens Galaxy Unpacked.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)