‘Samsung Galaxy Note 10 krijgt vier camera’s’

26 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s10-5g

De Samsung Galaxy S10 en Galaxy Fold zijn net gepresenteerd, maar dat ligt in het verleden. Het is nu al tijd om vooruit te kijken naar het volgende vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf: de Galaxy Note 10. De site Sam Mobile stelt dat al de nodige informatie heeft over de smartphone.

De Galaxy Note 10

De volgende toptelefoon van Samsung heeft volgens Sam Mobile het modelnummer SM-N975F meegekregen. Het toestel zou een aantal interessante functies krijgen, waaronder vier camera’s op de achterkant. Dat deelt het dan met de Galaxy S10 5G, die ook vier camera’s aan de achterkant heeft gekregen.

De Galaxy S10 5G beschikt over een 3D-dieptecamera waarmee AR-toepassingen mogelijk zijn. Daarnaast zijn er nog drie andere lenzen ingebouwd: een 12-megapixelsensor met variabel diafragma, een 12-megapixel telelens met maximaal 2x optische zoom en een 16-megapixel groothoeklens. Vermoedelijk zullen de vier cameralenzen op de Galaxy Note 10 soortgelijk, maar wel iets verbeterd zijn.

5G-telefoon?

Opvallend is ook het modelnummer van de nieuwe Galaxy Note 10. Dat zou SM-N975F zijn, waarbij het modelnummer dan eindigt op een ‘5’, terwijl dat bij Note-toestellen normaliter eindigt op een ‘0’. Volgens Sam Mobile komt dat mogelijk doordat dit specifieke gelekte toestel de 5G-variant van de Note 10 zou zijn. Vermoedelijk biedt Samsung straks ook een 4G-versie aan.

Reacties (0)