Samsung Galaxy Note 10 en Note 10+ vanaf vandaag te koop

23 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Samsung Galaxy Note 10-5

Het is vanaf nu mogelijk de Samsung Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10+ te kopen in Nederland, vanaf 949 euro. De smartphones zijn niet goedkoop en je krijgt er dan ook een hoop voor terug, waaronder die handige S Pen-stylus die bij de toestellen hoort.

Samsung Galaxy Note 10 te koop

Samsung heeft laten weten dat de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10+ vanaf vandaag te koop zijn in Nederland. De Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10+ zijn nu verkrijgbaar in de kleuren Aura Glow en Aura Black. De Galaxy Note 10 met 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagruimte heeft een verkoopadviesprijs vanaf 949 euro. De Galaxy Note 10+ is verkrijgbaar in een versie met 12 GB aan werkgeheugen en eveneens 256 GB aan interne opslagruimte, vanaf 1.099 euro en met 512 GB vanaf 1.199 euro.

Een belangrijk aspect van de Note-serie is altijd de S Pen, die dit keer opnieuw ontworpen is. Die bevat nu onder meer Air Actions, waardoor gebruikers games kunnen spelen of applicaties kunnen gebruiken op een mogelijk natuurlijke manier. Daarnaast is er veel aandacht uitgegaan naar videomakers. Met verschillende hulpmiddelen kunnen ze onderweg foto’s en video’s maken en bewerken. Dit en meer kan allemaal zonder zorgen om batterijduur, want met dertig minuten opladen kun je weer de dag door, zo luidt de belofte.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)