De Samsung Galaxy J7 is een betaalbare phablet met een 5,5″-scherm

06 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-j7-nederland

Samsung heeft dinsdag een nieuwe versie van de betaalbare Samsung Galaxy J7 aangekondigd, met een scherm van 5,5-inch. De Galaxy J7 verschijnt in juli voor een verkoopadviesprijs van 339 euro, laat Samsung in een persbericht weten.

Het toestel heeft redelijke specs gekregen voor die prijs.

Dit is de Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung heeft dinsdag een nieuwe versie van de betaalbare smartphone Samsung Galaxy J7 aangekondigd. Het apparaat beschikt over een scherm van 5,5-inch, evenals een full hd-resolutie. Onder de motorkap zit een octacore-processor, geklokt op 1,6GHz. Ook is er 3 GB aan werkgeheugen en is het toestel uitgerust met 16 GB aan interne opslagruimte. Mocht dat niet genoeg ruimte zijn, geen paniek: de phablet ondersteunt namelijk micro-sd-kaarten tot 256 GB. Opladen gaat via de micro-usb-poort, met de meegeleverde usb-kabel.

Op de achterkant treffen we een camera van dertien megapixel aan. Ook de frontcamera beschikt over dertien megapixel. Verder is er ondersteuning voor wifi, bluetooth 4.2 en nfc en is er een accu van 3.600 mAh aanwezig. Op het toestel treffen we ook een snelheidsmeter, nabijheidsmeter, lichtsensor, gyroscoop, digitaal kompas en een vingerafdruklezer aan en kun je muziek beluisteren via de koptelefoonaansluiting. De Samsung Galaxy J7 verschijnt in juli voor een verkoopadviesprijs van 339 euro, laat Samsung weten.

Reacties (0)