De Samsung Galaxy Book duikt weer eens op, mogelijke 2-in-1 van Samsung

21 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

Deze week duikt de Samsung Galaxy Book weer eens op. Mogelijk is dit een 2-in-1-tablet van de Zuid-Koreaanse consumentenelektronicafabrikant. Zelf heeft Samsung nog niets over dit mysterieuze apparaat naar buiten gebracht.

De Samsung Galaxy Book opgedoken

De Samsung Galaxy Book is deze week opnieuw opgedoken. Het is een mysterieus apparaat waarvan nog niet precies duidelijk is wat het nou precies is. De naam van de, naar verluidt, 2-in-1-tablet is te zien in een gelekte applicatie; check de onderstaande afbeelding. Het gaat om een Samsung-app die nu in de Windows Store staat. Op één van de screenshots is de naam van het apparaat duidelijk te zien. De app zelf wordt omschreven als software bedoeld voor de Galaxy Book. Ook staat er bij dat die mogelijk slecht werkt op andere producten.

Verder zijn er nog twee opvallende dingen te zien op het screenshot. Zo beschikt het apparaat over een amoled-scherm en is dat scherm mogelijk een touchscreen. Er is namelijk ook ondersteuning aanwezig voor een stylus, waardoor het idee dat we hier met een 2-in-1-apparaat te maken hebben alleen maar wordt versterkt. De naam ‘Galaxy Book’ werd al in 2012 vastgelegd door Samsung en heeft betrekking op onder meer tablets, smartphones en computersoftware. De vraag is nu wanneer de fabrikant van plan is het apparaat aan te kondigen.

Reacties (0)