Samsung Galaxy A8 te zien in hands-on video

01 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-a8-feature

De Samsung Galaxy A8 is van alle kanten te bekijken in de hands-on video na de klik. De A8 is een phablet met een scherm van 5,7 inch. Ook krijgt het toestel 2GB aan werkgeheugen en wordt het voorzien van een Snapdragon 615-processor.

Check de Samsung Galaxy A8 in de onderstaande video

Samsung werkt momenteel aan meerdere Samsung Galaxy-toestellen en één van die toestellen kan elk moment worden aangekondigd: de Samsung Galaxy A8. Deze phablet was namelijk al te zien bij de FCC, een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan dat de verantwoordelijkheid draagt voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie en apparaten controleert voordat ze op de markt komen. En wanneer een apparaat langs de FCC gaat, dan kun je er vergif op innemen dat het binnenkort wordt aangekondigd en op de markt verschijnt.

Ook doken er al eerder foto’s op van de phablet, waardoor we weten dat het apparaat een metalen frame krijgt. Ook lijkt het erop dat de Samsung Galaxy A8 een vingerafdrukscanner krijgt. Niets van die informatie is natuurlijk bevestigd op dit moment, maar het lijkt wel heel logisch dat de A8 zo’n scanner krijgt. Samsung is namelijk voornemens een eigen betaalplatform op te richten, genaamd Samsung Pay, die later dit jaar beschikbaar moet zijn. Voor de betalingen is het meestal nodig een biometrische bevestiging mee te geven.

Advertentie

Qua specs weten we ook al het één en ander over de Samsung Galaxy A8. Zo krijgt de phablet een full HD Super Amoled-scherm van 5,7 inch, een Qualcomm Snapdragon 615 octacore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan interne schijfruimte. Aan de achterkant van het apparaat zit een zestien megapixel-camera en aan de voorkant een camera van vijf megapixels. Vermoedelijk krijgt de A8 direct Android 5.1.1 vanuit de doos. In de bovenstaande video krijg je in elk geval al een indruk van wat je mag verwachten van het toestel.

Reacties (0)