‘Samsung brengt ook Edge-variant van Galaxy S7 Plus uit’

11 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-S6-Edge-plus

Het ziet ernaar uit dat Samsung niet een maar twee phablets in de toekomstige Galaxy S7-lijn opneemt. Naast de S7 Plus ook de S7 Edge Plus.

Het ziet ernaar uit dat Samsung niet een maar twee phablets in zijn toekomstige Galaxy S7-lijn opneemt. De doorgaans goed ingevoerde twitterreporter Evan Blass (@evleaks) heeft dat onthuld. In totaal zouden er begin volgend jaar vier Galaxy S7-varianten worden gepresenteerd, waarvan twee met een scherm van tussen 5,7 en 6 inch, aldus de geruchten over de opvolgers van de Galaxy S6-serie (boven afgebeeld).

Galaxy S7 Edge Plus

Over de hardware van de Galaxy S7 is al het een en ander naar buiten gekomen. Zo zouden de toestellen van de S7-serie erg lijken op de S6-smartphones. Blass heeft hier in zijn laatste onthullende tweet geen tekst aan gewijd. Het is de stijl van Samsung om de vlaggenschepen allemaal dezelfde hardware te geven, behalve het aan twee zijden gekromde scherm voor de Edge-toestellen en het grotere formaat voor de Plus-smartphones.

Er komen dus:

Advertentie
  • Een Galaxy S7
  • Een Galaxy S7 Plus
  • Een Galaxy S7 Edge
  • Een Galaxy S7 Edge Plus

De Plusversies zijn uiteraard een stuk groter dan de ‘gewone’  S7-varianten van het vlaggenschip. Het is niet geheel duidelijk of Samsung ervoor kiest om deze apparaten alle vier tegelijk te presenteren. Dat is het afgelopen jaar niet gebeurd, maar het zou volgend jaar makkelijk kunnen. Afgelopen jaar heeft Samsung de S6 en de S6 Edge al in februari gepresenteerd, en de S6 Edge Plus pas in september, samen met de even grote Note 5. Nu wordt erover gesproken dat de hele S7-serie tijdens het Mobile World Congress in februari zijn release zal beleven.

 

Bron @evleaks Via Softpedia

Reacties (0)