Samsung brengt Multi Window naar de Galaxy Note II middels update

05 oktober 2012 1 Minuut 4 Reacties
Samsung-Galaxy-Note-II

Mocht je al een Samsung Galaxy Note II phablet te pakken hebben kunnen krijgen dan is het je wellicht opgevallen dat de Multi Window mogelijkheid die we vorige week nog uitgebreid in een video voorbij zagen komen niet beschikbaar is. Dat kan kloppen wat Samsung is deze functie 'vergeten' maar zorgt er nu via een update alsnog voor dat je met verschillende vensters kunt werken.

Multitasken met Multi Window

De Multi Window functie is te activeren door de terugknop 2 seconden ingedrukt te houden. Vervolgens zie je een menu waarmee je het scherm in tweeën kunt delen en zo applicaties onder elkaar kunt openen. In tegenstelling tot de feature op de Galaxy Note 10.1 tablet is het bij de Galaxy Note II wel mogelijk andere applicaties te gebruiken dan alleen Samsung’s eigen applicaties. Zo kun je in het ene scherm de Twitter app openen terwijl je in het andere scherm surft middels de Chrome browser. In onderstaande video toont Android Central de Multi Window feature nogmaals.

Beschikbaar via update

De update wordt inmiddels door Samsung in fasen uitgerold en zou, wanneer Nederland aan de beurt is, via een melding op je scherm moeten verschijnen. Je kunt ook altijd handmatig zoeken naar een update door in het instellingen menu naar ‘Over deze telefoon’ te gaan en bij ‘Software updates’ te laten zoeken.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Samsung Galaxy Note II.

Reacties (4)