Samsung brengt Android 4.1 naar de Galaxy Tab 7.0 Plus

06 april 2013 1 Minuut 1 Reacties
GALAXY-Tab-7.0-Plus

Afgelopen september liet Samsung weten welke tablets een update naar Android 4.1 Jelly Bean zouden krijgen en ook de Galaxy Tab 7.0 Plus, een van de onbekendere modellen die gericht was op de zakelijke markt, zou een update krijgen. Inmiddels is de Koreaanse fabrikant begonnen met de uitrol van de update.

Galaxy Tab 7.0 Plus update

Sammobile weet vandaag te melden dat Samsung in Oostenrijk is begonnen met de uitrol van de Android 4.1 Jelly Bean update voor de Galaxy Tab 7.0 Plus. Deze update brengt onder meer vernieuwde notificaties, de persoonlijke Google Now assistent, Google Chrome als standaard browser en natuurlijk Project Butter voor een soepelere werking van de software. Wanneer de update de Nederlandse modellen zal bereiken is niet bekend. Samsung geeft daar vrijwel nooit informatie over totdat het moment van de uitrol daar is.

Android 4.2 Jelly Bean

Als we recente geruchten mogen geloven blijft het echter niet bij Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy Tab 7.0 Plus. Samsung zou plannen hebben om nagenoeg alle eerste generatie en tweede generatie tablets te voorzien van het recente Android 4.2 Jelly Bean. De Koreaanse fabrikant zou momenteel de update op verschillende modellen testen.

Reacties (1)