Review: Onkyo TW317 Windows 7 tablet, met video

17 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
Onkyo-TW317-tablet

We hebben online een hands-on video gespot van de Onkyo TW317 Windows 7 tablet PC. De tablet komt met een groot aantal features, maar de eerste hands-on ervaring van het apparaat bracht ook wat kleine problemen naar voren.

Iemand van de website Akihabaranews heeft de kans gekregen om een tijdje met de tablet te spelen. Volgens de reviewer heeft de TW317 tablet een uitstekende bouw kwaliteit, voelt het apparaat perfect aan en is het design zeer netjes. Het is nogal een grote tablet met zijn 11.6 inch scherm, welke een resolutie heeft van 1.366 bij 768 pixels. Toch is hij verrassend dus, 295x195x14mm.

Het scherm wordt omschreven als helder en zeer duidelijk, maar het lijkt erop dat de plastic toplaag niet gemaakt is van het beste soort plastic. Volgens de reviewer kun je, wanneer je het scherm bekijkt vanuit bepaalde kijkhoeken, ‘dark spots’ – donkere vlekken – vinden.

De tablet komt met een 1.66GHz Atom N450 CPU, 1GB aan RAM en een 32GB Sandisk flash geheugen. We moeten toegeven dat deze specs wat licht kunnen zijn voor het Windows 7 besturingssysteem. In de video kun je de soms wat trage reactietijd zien wanneer je bijvoorbeeld het scherm om wilt draaien. Aan de andere kant lijkt het touchscreen goed zijn werk te doen, alhoewel het niet uiterst reactief is.

We denken dat de nieuwe tablet redelijk goed is. Maar Onkyo had wel even beter na moeten denken over de 2GB en de CPU waarmee ze het apparaat uitgerust heeft. Zie hieronder de video.

Reacties (0)