Review: Consumentenbond bekijkt Samsung Galaxy Tab 10.1

12 juli 2011 1 Minuut 3 Reacties
Video-Galaxy-Tab-10-1

De Samsung Galaxy Tab 10.1 is nog niet in Nederland te krijgen, maar de Consumentenbond heeft de tablet al aan een review mogen onderwerpen. De conclusie is zeer positief aangezien de Galaxy Tab 10.1 de beste niet-Apple tablet is die de Consumentenbond tot op heden in handen heeft gehad.

De Galaxy Tab 10.1 heeft een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Tegra 2 processor, Android 3.1 met de Samsung TouchWiz schil, twee camera’s met LED flitser, Wifi, Bluetooth, optioneel 3G, en stereo speakers. Deze tablet is de dunste tablet in de markt en heeft een licht gewicht van 580 gram.

De Consumentenbond ziet als positieve punten de snelle hardware, het goede scherm met hoge resolutie, de goed werkende virtuele keyboard en de camera’s met LED en autofocus. Negatieve punten zijn het wat lastig instellen van de tablet, de soms trage reactietijd en ontbrekende souplesse, het reflecterende scherm, en de trage overgang tussen de landscape en portrait modus.

Ook vindt de Consumentenbond Android 3.1 een verbetering ten opzichte van Android 3.0, al is er nog steeds ruimte om Android verder te verbeteren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

ANL

ANL
13 juli 2011 om 12:24

JA JA 🙂
.dus ze zien in Android 3.1 een verbetering ten opzichte van Android 3.1, al is er nog steeds ruimte om Android verder te verbeteren ??? Met wat dan 3.1 ?? 🙂
Lekkere summiere slappe review zeg….
gr…ANL

Inloggen


13 juli 2011 om 12:32

Typefoutje kan gebeuren, toch? Bovendien staat er gewoon een link naar de complete review.

Inloggen
tan

tan
16 oktober 2014 om 13:57

Only use those that have a color guide, which will help
you see where you applied the lotion. Now apply your basic lotion again, to the areas mentioned before.
It is preferable to use a moisturizer that is meant for a sunless tanned skin.

Inloggen