Release Samsung Galaxy Fold laat nog even op zich wachten

17 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-fold-1

Samsung heeft laten weten dat de release van de Samsung Galaxy Fold nog even op zich laat wachten. Een release in juli zit er niet in. Dat heeft het Zuid-Koreaanse bedrijf laten weten in een zeldzame reactie op geruchten omtrent een release die gepland zou staan voor volgende maand.

Samsung Galaxy Fold verschijnt niet in juli

Kort nadat het gerucht verscheen dat Samsung voornemens zou zijn de Samsung Galaxy Fold uit te brengen in juli, heeft Samsung, in een zeldzaam geval, gereageerd op de situatie. Tegenover de Korea Herald heeft een vertegenwoordiger van het bedrijf bevestigd dat het niet klopt dat het opvouwbare toestel in juli van dit jaar uitkomt. Bovendien stelt de vertegenwoordiger dat als dat wel het geval had geweest, de pers daarvan inmiddels op de hoogte zou zijn gebracht. Die bevestiging laat nu dus nog even op zich wachten.

Eerder stelde Samsung nog dat de aankondiging over de nieuwe releasedatum “in de komende weken” zou verschijnen. Dat is inmiddels alweer een paar weken geleden, dus ziet het ernaar uit dat “komende weken” hier een breed begrip is. Naast de ontkenning dat de Samsung Galaxy Fold niet in juli zal verschijnen, heeft de vertegenwoordiger ook gezegd dat “nothing has progressed since the April delay”. Wat daarmee precies bedoeld wordt, is onduidelijk. Maar voor nu ziet het er dus naar uit dat er weinig veranderd is.

Reacties (0)