Rechtszaak op komst over gebrekkige Google Pixel 2 XL

02 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
google-pixel-2-google-pixel-2-xl-1

Google krijgt mogelijk een advocaat achter zich aan die namens vele klanten een schadeclaim zal indienen over de Google Pixel 2 XL. Deze nieuwe phablet kent veel problemen, vooral met het scherm.

Het gaat om advocaat Girard Gibbs, die momenteel ook rechtszaken heeft lopen tegen LG over het probleem van voortdurend opstarten van de LG G4 en de V10. Die problemen komen we ook tegen in de V20 en de Nexus 5X. Ook heeft Gibbs in het recente verleden vijf miljoen dollar schadevergoeding gevraagd aan Motorola, voor slechte service aan de klanten. En nu is dus Google aan de beurt.

Inbranden

De problemen met de Google Pixel 2 zijn hardnekkig en voor eigenaren vervelend. Het scherm loopt de kans om in te branden, waardoor een deel van het scherm licht blijft geven ook al is dat niet de bedoeling.

Ook rapporteren eigenaren van de nieuwste Google-phablet een zwarte streep op het scherm. Zolang dit niet verbeterd wordt, loopt Google risico dat Gibbs hier weer miljoenen aan schadevergoeding voor zal eisen in naam van zijn klanten.

Advertentie

Google Pixel 2

Gibbs onderzoekt ook of de kleinere Google Pixel 2 betrokken moet worden in de rechtszaak. Klanten rapporteren ook problemen over deze telefoon. Het gaat hier om fluitende en klikkende geluiden tijdens telefoongesprekken. Een probleem dat overigens ook bij de Pixel 2 XL schijnt voor te komen.

De kans dat Nederlanders zich bij deze rechtszaak aansluiten is gering. De Google Pixel 2 en Pixel 2 XL worden in Nederland nog niet verkocht door Google.

Bron Gibbs Via GSM Arena

Reacties (0)