‘Promotiemateriaal onthult aankondiging Moto Z Style en Z Play’

24 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
motorola-moto-z-style-z-play

Er is promotiemateriaal gelekt waarop we mogelijk de datum van de aankondiging van de Motorola Moto Z Style en Z Play te zien krijgen: 9 juni. Die datum is al eens eerder gevallen in het geruchtencircuit: worden de phablets op die dag dan echt aangekondigd?

Moto Z Style en Z Play zijn onderweg

Eerder vandaag kwam Motorola met zijn onaangekondigde Moto Z-toestellen al in het nieuws: het bedrijf zou namelijk het handelsmerk in de VS in handen willen krijgen. Soms betekent het verkrijgen van een handelsmerk niets – maar in dit geval lijkt het er toch echt op dat de volgende high-end toestellen van de fabrikant de Moto Z Style en Z Play gaan worden. Een datum van aankondiging werd ook al even genoemd: op 9 juni. Dat gerucht lijkt nu waarheid te worden, aangezien er promotiemateriaal is gelekt waar die datum op te vinden is.

De nieuwe Moto Z-modellen, Style en Play, zouden in twee versies worden uitgebracht, die nu de werknamen Vector Thin en Vertex hebben gekregen. De eerstgenoemde wordt naar verluidt een high-end toestel met 3GB of 4GB aan werkgeheugen, een Snapdragon 820-processor en 32GB aan opslagruimte. Het scherm zou 5.5-inch groot zijn en een qhd-resolutie hebben. De Vertex zou 2GB RAM/16GB ROM of 3GB RAM/32 GB ROM (afhankelijk van de configuratie), evenals een Snapdragon 625-processor gaan krijgen volgens de geruchten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)