Prijs en specificaties OnePlus 6T gelekt door Duitse retailer

23 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6t-lek

Een Duitse retailer heeft de prijs en de specificaties van de nog onaangekondigde OnePlus 6T onthuld. Het toestel wordt maandag aangekondigd. Inmiddels heeft de online winkel de pagina waarop het toestel stond weer offline gehaald.

Dit is de prijs voor de OnePlus 6T

De Duitse retailer Otto heeft per ongeluk de pagina voor de verkoop van de OnePlus 6T vroegtijdig online gezet op zijn website (maar inmiddels is de pagina ook weer offline gehaald), schrijft Pocket-lint. Daardoor liggen alle specificaties van en de minimale prijs voor het toestel nu al op straat, terwijl de 6T aanstaande maandag tijdens een evenement in New York wordt aangekondigd. De laagste prijs voor het aankomende apparaat wordt 579 euro. Mogelijk is dit de prijs voor het toestel met de laagste specificaties.

Op de pagina was tijdelijk te lezen dat de OnePlus 6T een scherm van 6,41-inch krijgt, evenals een schermresolutie van 2.340 bij 1.080 pixels. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 845-processor, vergezeld door tenminste 6 GB aan werkgeheugen, een Adreno 630-gpu en 128 GB aan interne opslagruimte (ook zijn er versies met 8 GB ram en 256 GB rom beschikbaar). Aan de achterkant zit een camerasysteem met twee sensoren (twaalf en twintig megapixel). Ook is er een accu van 3.700 mAh, evenals Android Pie.

Reacties (0)