Preview video: HTC Flyer

08 juli 2011 1 Minuut 1 Reacties
HTC-Flyer-Magic-Pen

De HTC Flyer is een beetje het buitenbeentje van alle nieuwe tablets die we de afgelopen weken en maanden gelanceerd hebben zien worden. En dat is nou juist een reden om de tablet aan een review te onderwerpen. We zijn nog druk bezig met de review, maar na de break vind je een eerste preview video van de HTC Flyer.

Waar we veel van verwachten is de Magic Pen en Scribe functionaliteit. Dit is een feature die je op geen andere tablet terugziet en kan gezien worden als de kracht van de HTC Flyer. Ook heeft de Flyer een krachtige 1.5GHz processor dus hopelijk hebben we ook over de snelheid niet te klagen. Verder zijn we benieuwd hoe het 7 inch formaat in de hand ligt en of het gemis van Android 3.0 Honeycomb ook echt een gemis is. Bekijk de preview video na de break en binnenkort kun je ook de volledige review hier verwachten.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Pim

Pim
09 juli 2011 om 13:00

Het is een grappig ding om te zien! Vooral dat HTC-sausje ziet er goed uit! Alleen ik vind zelf 7 inch toch nog net te klein. Net niet praktisch genoeg. 10 inch vind ik een beter formaat 🙂

Inloggen