Podcast: Zal de Kindle Fire tablet alles veranderen?

01 oktober 2011 1 Minuut 0 Reacties
Amazon-Kindle-Fire-5

We hebben het al uitgebreid over de Amazon Kindle Fire tablet gehad en uit alle reacties en artikelen van andere websites blijkt wel velen dit apparaat zien als een zogenaamde gamechanger die de markt voor zowel tablets als e-readers op zijn kop zal zetten. Ikzelf ben tot afgelopen woensdag nogal skeptisch geweest over een Amazon tablet, vooral door geruchten die steeds minder aantrekkelijk werden, maar zie steeds meer mogelijkheden verschijnen.

In de podcast van afgelopen week hebben Sam Rijver van Projectcafe.co en ik het ook al even over de Kindle Fire gehad, al wisten we toen nog niet exact wat het allemaal in zou houden, en waren het overwegend met elkaar oneens. Nu we meer weten is het tijd voor een resumé en gaan we de discussie aan over de stelling “Zal de Kindle Fire tablet alles veranderen?” We nemen alle functies, mogelijkheden, voordelen en nadelen van de Kindle Fire onder de loep in de podcast die je na de break vindt.

Om de discussie interessant en levendig te houden neem ik het standpunt in dat de Kindle Fire de tabletmarkt niet zal veranderen en neemt Sam het standpunt dat dit wel degelijk staat te gebeuren. We hebben ons huiswerk gedaan en het heeft weer een interessante podcast opgeleverd.

[powerpress]

Wat is jouw mening over de Amazon Kindle Fire? Gaat deze tablet de markt op zijn kop zetten? Kleven er wel degelijk nadelen aan? Moeten de Android fabrikanten (en wellicht Apple) al bang worden? Laat het in een reactie onderaan dit bericht weten.

Wil je meer weten over de Amazon Kindle Fire tablet? Lees dat het artikel over de presentatie, met alle specificaties en functies, of lees het artikel “De Amazon Kindle Fire: The day after“.

Reacties (0)