Podcast: Deze Week in Tablets #19

24 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
tablets-podcast

Het is na de CES 2012 een wat rustige week geweest op het gebied van tablets, maar genoeg interessant nieuws voor de wekelijkse podcast. Samen met Sam bespreek ik elke dinsdag de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen.

/p>

Deze week bespreken we natuurlijk de introductie van iBooks 1, iBooks Author en iTunes U van Apple en het effect dit (kan) hebben op het onderwijs. Daarnaast is Motorola ook bezig met het inzetten van Android tablets voor het onderwijs dus wellicht maakt Android ook nog eens kans. Verder bespreken we onder meer de nieuwe LG Optimus Pad LTE tablet, de nieuwe Acer Iconia Tab A200 tablet, de Samsung Series 5 Chromebook en de veranderingen die plaatsvinden bij de fabrikant van de BlackBerry PlayBook, RIM.

[powerpress] Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde artikelen

Reacties (0)