Podcast: Deze Week in Tablets #13

22 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
tablets-podcast

Net als elke week is het op dinsdag tijd voor de TabletsMagazine podcast. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. We bespreken de nieuwste tablets en de opvallendste nieuwtjes. Deze week moeten we het helaas stellen zonder Nick van TouchApps.nl maar we hebben zelf interessant app nieuws.

/p>

Deze week bespreken we onder andere de nieuwe high-end tablets van Acer en de komst van Full HD displays, het feit dat Android 4.0 Ice Cream Sandwich de laatste Android versie van Flash ondersteuning is, de Android 3.2 update voor een paar tablets waar niemand het meer voor verwacht had, en hebben we het over de vraag of je nu een tablet moet kopen of beter kunt wachten. Daarnaast kijken we kort naar de nieuwe Google Search applicatie voor de iPad en hebben we het over een tablet uit Nederland waar we nooit meer over gehoord hebben. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress] In de podcast hebben we het deze week gehad over de actie van ASUS waarbij je na aankoop van de Eee Pad Transformer 16GB Wifi-only model 50 euro retour kunt krijgen. Bij de online winkel Komplett.nl is de Transformer (16GB versie) momenteel het goedkoopst met een prijs van 359,00 euro.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

Reacties (0)