Persafbeelding Huawei MediaPad 7 Vogue duikt op

18 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
Huawei-MediaPad-7-Vogue

Nadat begin deze maand de MediaPad 7 Vogue gespot werd in de database voor DLNA certificaten is vandaag mogelijk de eerste persafbeelding van de nieuwe 7 inch tablet van Huawei opgedoken. De tablet zou draaien op Android 4.1 Jelly Bean en beschikken over een quadcore processor.

Huawei MediaPad 7 Vogue

Huawei zelf heeft nog geen officiële aankondiging gedaan maar uit de afbeelding – mits dit daadwerkelijk de MediaPad 7 Vogue is – en de eerdere informatie uit de DLNA database kunnen we halen dat de tablet zou beschikken over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een camera aan de voor- en achterzijde, een LED flitser aan de achterzijde en een design met aluminium behuizing dat grotendeels overeenkomt met het design van de MediaPad 10 FHD.

Verder zou de tablet uitgerust zijn met een quadcore AARM Cortex A9 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz tot 1.5GHz (mogelijk de Huawei K3V2 variant), wifi met DLNA streaming, optioneel 3G, een HDMI uitgang en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. Mogelijk beschikt de tablet gezien de plaatsing van microfoon en speaker aan de voorzijde ook over een GSM module waardoor er mee gebeld kan worden.

Beschikbaarheid

Over de prijs en beschikbaarheid van de Huawei MediaPad 7 Vogue is nog niks bekend. Huawei heeft eind vorig jaar wel een andere 7 inch budgettablet in Nederland geïntroduceerd in de vorm van de MediaPad 7 Lite.

Bron: EVleaks

Reacties (0)