Overzicht: De beste iPad 2 accessoires

03 april 2011 3 Minuten 1 Reacties
Apple-iPad-2-feature

De iPad 2 is nu alweer even te koop in ons land en zoals verwacht is de tablet zeer populair. Maar, je wilt je nieuwe iPad 2 natuurlijk ook voorzien van de beste, leukste en mooiste accessoires. Zo moet de iPad beschermd worden met een hoes, wil je de iPad aan kunnen sluiten op een TV en wellicht vind je een keyboard handig voor tekstverwerking. Kortom, er zijn een hoop mogelijkheden en wij hebben de beste accessoires voor de iPad 2 op een rijtje gezet.

iPad keyboard dock

Met deze accessoire kun je jouw iPad voorzien van een echt toetsenbord, met speciale knoppen voor bediening van je iPad. Wanneer de iPad aangesloten is op het keyboard wordt deze ook automatisch opgeladen.

Waar te koop?

BCC

Advertentie

Wehkamp

Apple Store

iPad dock

Met de iPad 2 dock kun je jouw iPad synchroniseren, opladen en aansluiten op allerlei accessoires en apparatuur. De dock beschikt onder meer over een audio uitgang voor aansluiting op externe speakers.

Waar te koop?

BCC

Wehkamp

Apple Store

iPad Smart Cover

Voor een perfecte en stijlvolle bescherming van je iPad heeft Apple de Smart Cover ontworpen. Deze cover past exact over je iPad en zorgt ervoor dat je iPad aangaat wanneer je de cover open doet en uitgaat wanneer je de cover dicht doet. De Smart Cover is in verschillende kleuren, tegen verschillende prijzen verkrijgbaar.

Waar te koop?

BCC

Advertentie

Wehkamp

Apple Store

iPad Digital AV Adapter (HDMI)

Met deze adapter kun je de iPad 2 moeiteloos aansluiten op ieder scherm dat uitgerust is met een HDMI aansluiting. Films en afbeeldingen die je op je iPad afspeelt kunnen op deze manier in 1080p resolutie op het scherm weergegeven worden.

Waar te koop?

BCC

Apple Store

iPad Camera connection kit

Met deze kit kun je zeer simpel foto’s van je digitale camera overzetten op je iPad.

Waar te koop?

BCC

Wehkamp

Apple Store

Advertentie

Muvit iPad hoes

Met deze hoes geef je de iPad optimale bescherming in een stijlvol, transparant jasje.

Waar te koop?

BCC

Central point

Vogels Basecover & Wallmount voor de iPad

Met de Basecover en Wallmount van Vogel’s kun je de iPad overal ophangen en neerzetten. Het is een compleet en makkelijk ophangsysteem voor elke ruimte. Daarnaast zijn er extra opties als de TableStand en de CarMount.

Waar te koop?

Wehkamp

iPad hybride hoes

Met deze hoes zijn de achterkant, de hoeken en de voorzijde van je iPad optimaal beschermd. De hoes is zeer slank, heeft een helder venster en is met rubber bekleed.

Waar te koop?

Wehkamp

Belkin iPad beschermhoezen

Belkin bied verschillende iPad beschermhoezen, covers en protectors van hoogwaardige kwaliteit.

Waar te koop?

BCC

Central Point

Altec Lansing iPad speaker dock

Dit speaker dock biedt de ultieme film ervaring op de iPad. De tablet kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden en bediend worden met een afstandsbediening. Ook wordt de iPad direct opgeladen.

Waar te koop?

Central Point

Heb je nog geen iPad 2? Bekijk dan onze speciale iPad 2 pagina voor meer informatie en waar je de iPad 2 kunt kopen.

Reacties (1)