Opvouwbare Motorola Razr officieel gepresenteerd

14 november 2019 1 Minuut 0 Reacties
motorola-razr-afb-1

Motorola heeft officieel zijn opvouwbare smartphone uit de doeken gedaan. Dit is de nieuwe versie van de Motorola Razr. Dit is de eerste clamshell-smartphone met een flexibel display dat volledig dubbelgevouwen kan worden.

Motorola Razr gepresenteerd

Motorola heeft zijn opvouwbare smartphone aangekondigd. De Motorola Razr beschikt over een poled-scherm van 6,2-inch, dat het Flex View-display genoemd wordt. De resolutie is 2.142 bij 876 pixels en de beeldverhouding is 21:9. De telefoon kan dankzij het scherm dubbelgevouwen worden, waardoor je een compacte smartphone overhoudt. Het externe display is 2,7-inch groot en heeft een resolutie van 600 bij 800 pixels, evenals een 4:3-beeldverhouding. Met dat kleine schermpje voorop kun je een aantal dingen doen.

Bellen, berichten beantwoorden, betalen met één tik, muziek afspelen, selfies maken, Google Assistant gebruiken en via je persoonlijke instellingen bluetooth, wifi of hotspots in- of uitschakelen? Het kan allemaal met de telefoon dichtgeklapt. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 710-processor, samen met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Daarnaast is er een vingerafdrukscanner en zijn er verschillende sensoren aanwezig, zoals gps, ultrasone en natuurlijk een gyroscoop.

Verder zien we dat Motorola het toestel levert met Android 9 aan boord. De accu beschikt over een vermogen van 2.510 mAh. Achterop zit een enkele camera van zestien megapixels, die is voorzien van elektronische beeldstabilisatie en meer functies. De frontcamera heeft vijf megapixels en een displayflitser. Er zit één speaker aan de onderkant. Ook is er ondersteuning voor esim, bluetooth 5.0, nfc, wifi 5 en usb-c. De nieuwe motorola razr zal vanaf december te koop zijn in een aantal Europese markten; een prijs is niet bekend.

Reacties (0)