‘Opvolger LG G6 verschijnt komende zomer’

17 februari 2018 1 Minuut 0 Reacties
LG G6

Begin januari werd bekend dat de opvolger van de LG G6 waarschijnlijk niet de naam LG G7 zou krijgen. Dit zou onderdeel zijn van een nieuwe marketingstrategie van LG. Behalve dat het toestel waarschijnlijk over de high-end Snapdragon 845-processor zou beschikken bleef het daarna stil over het toestel. Tot nu toe dan, want de bekende lekker EVLeaks heeft van zich laten horen met nieuwe informatie over de smartphone van LG op de website VentureBeat.

Opvolger LG G6 heeft codenaam Judy

Het nieuwe vlaggenschip van LG zou de codenaam Judy hebben gekregen. Het toestel zou beschikken over een Full Vision 6.1″-display in een beeldverhouding van 18:9, waardoor het een stukje groter zou zijn dan het 5.7″-scherm van de LG G6. De al eerder genoemde Qualcomm Snapdragon 845-processor zou aanwezig zijn met 4 GB werkgeheugen en 64 GB intern geheugen. De smartphone zou beschikken over twee camera’s van zestien megapixel aan de achterzijde met een diafragma van f/1.6.

De LG Judy, zoals we het toestel voor het gemak maar even noemen, zou verder bestand zijn tegen water, stof en schokken. Draadloos opladen zou mogelijk zijn en het toestel zou beschikken over een digitale assistent, stemherkenningssoftware en een AI-camera. Ook hdr10-ondersteuning zou volgens Evan Blass van EVLeaks op het toestel te vinden moeten zijn. De LG Judy zou naar verwachting deze zomer moeten verschijnen.

 

Reacties (0)