Op deze vier toestellen test Huawei momenteel Android Pie

09 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
huawei-p20-pro-foto-1

Huawei heeft bevestigd dat het momenteel Android Pie test op vier toestellen. Pie is de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Het gaat hier om vier verschillende vlaggenschepen. Wanneer de update voor iedereen wordt uitgebracht, is vooralsnog onduidelijk.

Huawei en Android Pie

Huawei is momenteel nieuwe software aan het testen op vier smartphones, te weten de Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20, Honor 10 en Honor V10. Waarschijnlijk kunnen we de Huawei P20 Pro ook meetellen, maar daar is momenteel geen officiële bevestiging van. Ook zou het niet vreemd zijn als het aankomende vlaggenschip, de Mate 20, in dit rijtje zou staan. Maar omdat dit toestel nog niet is onthuld, kan het bedrijf ook niet melden dat de software wordt getest. Zoals verwacht wordt deze software gebaseerd op Android Pie.

Dat heeft een vertegenwoordiger van Huawei bevestigd in een bericht op het sociale medium Weibo (de Chinese variant van Twitter). Omdat het Chinese bedrijf altijd een flinke softwareschil over Android heen gooit, gaan we ervan uit dat het nog een flinke tijd duurt voordat de software-update helemaal gereed is voor lancering. Het is vooralsnog niet duidelijk welke nieuwe functies we kunnen verwachten, naast alle toevoegingen van Android Pie dan. Ook is het op moment van schrijven niet duidelijk wanneer de update wordt gelanceerd.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)