OnePlus 9 te zien op foto’s: nieuw design, andere cameramodule

14 december 2020 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-logo

Er zijn foto's opgedoken waarop we mogelijk de OnePlus 9 te zien krijgen. De telefoon krijgt naar verluidt een compleet andere cameramodule.

OnePlus 9 mogelijk te zien op foto’s

De redactie van Phone Arena heeft de eerste hands-on foto’s gepubliceerd van wat mogelijk de OnePlus 9 is (zie hieronder). De smartphone is op verschillende manieren op de foto gezet, waardoor we nu alvast een prima indruk krijgen van het apparaat. Voordat we meer over het design melden, is het ook goed om te kijken naar wat we kunnen verwachten van de interne specificaties.

Zo blijkt dat het apparaat in elk geval de Qualcomm Snapdragon 888 gaat krijgen. Dit is de nieuwste Snapdragon-processor van de chipfabrikant. Mocht dit kloppen, dan is dat geen verrassing — maar het is wel fijn om te zien dat OnePlus meteen overstapt op de nieuwe processor. Daarnaast beschikt het model op de foto’s over 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte, waardoor de gedachte nu leeft dat dit het basismodel is. Verder zien we dat Android 11 direct meegeleverd wordt.

Qua design valt op dat er wederom gekozen is voor gebogen glas op de achterkant, net zoals bij de OnePlus 8T. Ook is er dit keer gekozen voor een rechthoekige cameramodule, met daarin drie sensoren. Opvallend zijn de twee grote cameralenzen, die waarschijnlijk met reden lijken op de camera’s die op de meest recente iPhones gebruikt worden.

Het scherm is plat en heeft een klein gat voor de frontcamera. Dat gat zit links bovenin. De resolutie van het scherm bedraagt naar verluidt 2400 bij 1080 pixels. Verder is het goed om te weten dat het een oled-scherm is, met ondersteuning voor hdr en 120 Hertz. Andere handige weetjes zijn de usb-c-poort aan de onderkant en de rubberen rand voor de simkaartlade. Daardoor is de telefoon mogelijk waterdicht (met of zonder certificaat).


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)