‘OnePlus 9 Pro mengt design OnePlus 8T en OnePlus 8 Pro’

23 november 2020 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-9-1

De verwachting is dat de OnePlus 9 eerder arriveert dan je zou verwachten. Daarom draait de geruchtenmolen nu ook wat sneller dan normaal.

Eerste afbeeldingen OnePlus 9

Omdat de OnePlus 9 Pro waarschijnlijk eerder wordt aangekondigd dan normaal gesproken het geval is, heeft ook internetlekker Onleaks eerder dan verwacht afbeeldingen in handen gekregen van de aankomende smartphone. Op de afbeeldingen is duidelijk te zien dat de Chinese fabrikant kiest voor designelementen die we zowel op de OnePlus 8T als de OnePlus 8 Pro zijn tegengekomen. De telefoon krijgt bijvoorbeeld de gebogen schermranden van de Pro-release van 2020, maar combineert die met de cameraplaatsing van de 8T.

Daarnaast heeft het bedrijf ook voor de achterkant goed gekeken naar de OnePlus 8T. Het lijkt er namelijk op dat de OnePlus 9 Pro een rechthoekige cameramodule krijgt, die wederom in de hoek van de telefoon geplaatst is. Het gaat om de linker bovenhoek, wanneer je hem horizontaal vasthoudt. De OnePlus 8 Pro heeft een cameramodule in het midden op de achterkant van de smartphone zitten. Naar verluidt zitten er maar liefst vier camerasensoren in de module, maar hoe ze precies gepresenteerd worden kan nog veranderen.

Het design van de OnePlus 8T doet ons al heel veel denken aan een gemiddelde Galaxy-smartphone van Samsung en nu lijkt OnePlus daarin een stapje verder te gaan. Want op de afbeeldingen zien we dat de OnePlus 9 Pro metalen ringen om twee primaire lenzen heeft zitten. Dat is ook het geval bij de Note 20 Ultra. Onleaks laat verder weten dat het scherm 6,7 inch groot is. De achterkant is nog steeds gemaakt van glas, waarschijnlijk voorzien van een metalen frame.

Reacties (0)