OnePlus 7 Pro krijgt een module met drie camera’s achterop

26 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-7-pro-illustratie

OnePlus heeft bevestigd dat de OnePlus 7 Pro wordt voorzien van een module met in totaal drie camera's, achterop het toestel. Dat blijkt uit een teaser die de Chinese smartphonefabrikant heeft geplaatst op Twitter.

OnePlus 7 Pro met drie camera’s achterop

Het ziet ernaar uit dat de OnePlus 7 Pro een OnePlus-toestel wordt met allerlei moderne toeters en bellen. Niet alleen krijgt het toestel een scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz, ook krijgt het een module met drie camera’s op de achterkant. Dat blijkt uit een tweet met daarin een teaser van de smartphone die OnePlus gisteren online heeft geplaatst. Eerder werd er al gespeculeerd over deze setup voor de camera en het bedrijf heeft de informatie dus bevestigd. Eén van de camera’s beschikt over 48-megapixel.

Een andere lens binnen de module is waarschijnlijk een telelens, terwijl de laatste lens mogelijk kan worden gebruikt voor het maken van brede foto’s. Deze informatie is momenteel nog niet bevestigd door het bedrijf, maar op die bevestiging hoeven we nu niet meer lang te wachten. De OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro worden tijdens verschillende launch events over de wereld op 14 mei aanstaande aangekondigd. Dan komen we dus alles te weten over de, dit keer dus twee, nieuwste toestellen van de populaire smartphonemaker.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)