‘OnePlus 7 krijgt drie verschillende versies, waaronder een Pro- en 5g-model’

12 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus 7 Pro

Volgens lekker Ishan Agarwal verschijnt de OnePlus 7 in mei en komt het toestel in drie verschillende versies op de markt. Naast het reguliere model komt er een Pro-versie en een speciale 5g-versie voor geselecteerde markten.

OnePlus brengt elk half jaar een nieuw toestel uit. De afgelopen jaren zagen we een regulier model in de eerste helft van het jaar, gevolgd door een T-model in de tweede helft van het jaar. Voor 2019 lijkt OnePlus wat anders voor ons in petto te hebben. Geruchten gaan rond dat de Chinese fabrikant mogelijk drie versies van de OnePlus 7 gaat uitbrengen in mei van dit jaar.

Volgens lekker Ishan Agarwal gaat het bedrijf in mei drie verschillende toestellen uitbrengen. Zo krijgen we de reguliere OnePlus 7, een OnePlus 7 Pro en een speciale Pro met ondersteuning voor 5g. Deze laatste zou alleen in bepaalde markten gaan verschijnen. Ook heeft hij enkele foto’s in handen gekregen met de specificaties van het Pro-model.

Advertentie

Afgelopen weken diverse renders verschenen

De afgelopen maanden kwam er volop informatie naar buiten over het nieuwe vlaggenschip van OnePlus. In maart verschenen de eerste renders van het toestel, waarbij we konden zien dat het toestel een pop-up-camera zou krijgen. Deze camera komt aan de bovenkant omhoog wanneer je een foto wilt maken. Begin deze maand zijn er wederom renders opgedoken. Deze laatste geven de beste kijk op het nieuwe toestel, want de nieuwe smartphone is vanuit iedere hoek te zien.

Het Pro-model op de foto met de specificaties hierboven zou over een camera met 48-megapixel beschikken, samen met camera’s van zestien en acht megapixel. Het toestel krijgt een scherm van 6,67-inch en een Qualcomm Snapdragon 855-processor, 8 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen.

Reacties (0)