‘OnePlus 6T McLaren-editie krijgt prijskaartje van 700 euro’

11 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6t-mclaren-le2

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan krijgt de OnePlus 6T McLaren-editie een prijskaartje van tenminste 699 euro. Het toestel wordt mogelijk vandaag officieel gepresenteerd door de Chinese fabrikant, dus we zullen snel kunnen zien of de informatie klopt of niet.

Hoog prijskaartje OnePlus 6T McLaren-editie – gerucht

Het duurt nu niet lang meer voordat OnePlus officieel de OnePlus 6T McLaren-editie zal gaan onthullen. De aankondiging staat – als het goed is – vandaag op het programma. Dat weerhoudt internetlekkers er echter niet van alsnog met nieuws aan te komen. Zo heeft Ishan Agarwal, die voorheen verantwoordelijk was voor dit lek, op zijn Twitter-account laten weten dat de nieuwe versie van de OnePlus 6T maar liefst 699 euro gaat kosten (in sommige landen in Europa kan dat bedrag oplopen tot 709 euro per toestel).

Dat prijsverschil van tien euro zit hem waarschijnlijk in belastingen. Voor dat bedrag krijg je wel een smartphone die is voorzien van 256 GB aan interne opslagruimte en maar liefst 10 GB aan werkgeheugen. Ook zul je de OnePlus 6T McLaren-editie sneller kunnen opladen dan het huidige model. Of dit het prijsverschil van vijftig tot zestig euro waard zal zijn, is nog maar de vraag; heeft een telefoon nu al echt 10 GB aan werkgeheugen nodig? Hoe het ook zit, later vandaag zal dit model worden onthuld tijdens een presentatie van de fabrikant.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)