OnePlus 6T McLaren-editie gelekt: specs en afbeelden staan online

07 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6t-mclaren-lek

Op 11 december aanstaande zal OnePlus waarschijnlijk de OnePlus 6T McLaren Edition Speed Orange gaan aankondigen. Echter, vrijdag is het toestel al gelekt, compleet met specs en afbeeldingen. De presentatie zal dus weinig verrassingen in petto hebben.

Dit is de OnePlus 6T McLaren-editie

De OnePlus 6T McLaren-editie is al in z’n volledigheid gelekt. Op de bovenstaande afbeelding kun je het toestel al van alle kanten bekijken. Het is een OnePlus 6T zoals je hem inmiddels kent, maar dan met een oranje tint op de achterkant. Van voren zul je niet snel zien dat het de McLaren Orange Speed is (zoals het toestel zal gaan heten), maar als je kijkt naar de achterkant dan zijn er dus wel degelijk verschillen. Ook is er nog een McLaren-logo te zien aan de achterkant, om het plaatje van de speciale editie helemaal compleet te maken.

Onder de motorkap zit de Qualcomm Snapdragon 845-processor, net als in het originele model. Er zal geen 6 of 8 GB aanwezig zijn, maar in plaats daarvan maar liefst 10 GB, want waarom ook niet. De accu zal nog steeds over 3.700 mAh beschikken, maar ondersteunt dit keer sneller opladen. Binnen twintig minuten zou je genoeg energie voor een complete dag moeten hebben. Op 11 december aanstaande wordt de OnePlus 6T McLaren Speed Orange officieel onthuld en dan zullen we zien of de bovenstaande informatie allemaal correct is.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)