‘OnePlus 6 krijgt Snapdragon 845 en schermverhouding van 19:9’

08 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-never-settle

Als we de nieuwste geruchten omtrent de OnePlus 6 mogen geloven, dan krijgt het toestel een inkeping aan de bovenkant van het scherm, een schermverhouding van 19:9 en een Qualcomm Snapdragon 845 onder de motorkap. De fabrikant heeft niet gereageerd op de geruchten.

OnePlus 6 gespot in benchmark

Hoewel de OnePlus 5T nog maar een paar maanden oud is, betekent dat niet dat we ondertussen vooruit kunnen kijken naar het volgende model van de Chinese fabrikant. Het volgende toestel dat op de planning staat is de OnePlus 6, als officiële opvolger van de OnePlus 5. De 5T was een tussenmodel, die recente ontwikkeling combineert met de basis die het 5-model heeft neergezet. De 6 kijkt naar wat nu nieuw is en implementeert zo veel mogelijk van die aspecten in het nieuws design en onder de motorkap — of je dat nu tof vindt, of niet.

De OnePlus 6 is nu opgedoken in een benchmark, waar we een aantal dingen uit kunnen opmaken. Het toestel zet de best gemeten score in die benchmark neer, waardoor het geen gekke gedachte is dat de Qualcomm Snapdragon 845 aanwezig is. Daarnaast lijkt de statusbalk wat groter te zijn, waardoor er hoogstwaarschijnlijk een inkeping aanwezig is. Het scherm is daardoor wel iets groter en heeft een schermverhouding van 19:9, zoals het er nu naar uitziet. Het is niet bekend wanneer de smartphone wordt onthuld.

Reacties (0)