OnePlus 5T krijgt OxygenOS 4.7.6-update

28 december 2017 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-5t-foto-2

OnePlus is vandaag gestart met het uitbrengen van de OxygenOS 4.7.6-update voor de OnePlus 5T. Het nieuwste vlaggenschip van OnePlus krijgt een aantal verbeteringen en nieuwe functies ter beschikking.

De OxygenOS 4.7.6-update voor de OnePlus 5T verbetert de stabiliteit van de camera. Ook de selfie-camera moet nu betere foto’s kunnen maken in een situatie waarin er weinig licht beschikbaar is. Daarnaast moeten camera-apps van derde partijen nu beter draaien.

Ook Face Unlock heeft verbeteringen gekregen. Dankzij Face Unlock kun je de OnePlus 5T ontgrendelen door middel van je gezicht. Alhoewel je hiermee de telefoon uitstekend kunt bedienen is de toegang tot apps met gevoelige gegevens geblokkeerd. Daarvoor heb je bijvoorbeeld de vingerafdruksensor nodig. In de OxygenOS 4.7.6-update krijgt Face Unlock een assistive lightning-functie toegevoegd. Ook zijn er verbeteringen voor het weergeven van het wifi-signaal en de screenshot-functie. Daarnaast zorgt de OxygenOS 4.7.6-update voor de laatste Android-beveiligingsupdate.

OxygenOS 4.7.6-update geleidelijk aan uitgerold

Zoals altijd krijgen eerst een select aantal gebruikers van de OnePlus 5T de update ter beschikking. De update zal geleidelijk aan voor een groter publiek beschikbaar worden gesteld. De update is 86 MB om te downloaden. De gehele lijst van verbeteringen is te vinden op het OnePlus-forum.

De OnePlus 5T is het nieuwste vlaggenschip van OnePlus. Het bedrijf maakt smartphones die voorzien zijn van uitstekende specificaties voor een veel lagere prijs dan concurrenten als Apple en Samsung.

Reacties (0)