OnePlus 5 wordt voorzien van de Qualcomm Snapdragon 835

25 mei 2017 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus

De CEO van fabrikant OnePlus heeft laten weten dat de aankomende OnePlus 5 wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835. Daarnaast zal het toestel gaan beschikken over een vingerafdrukscanner die aan de voorkant zit.

OnePlus 5 met Qualcomm Snapdragon 835

De onaangekondigde OnePlus 5 wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835-processor. Dat heeft de CEO van de fabrikant achter de populaire Android-smartphones laten weten. Dat deed de beste man om het forum van OnePlus, waar hij nog meer kwijt wilde over de prestatie van het aankomende apparaat. Dat de nieuwe OnePlus gaat beschikken over een 835-processor is natuurlijk goed nieuws, maar dat zegt aan het einde van de dag nog niet alles over waar het toestel toe in staat is.

But choosing the right components is only the first step. You also have to optimize performance to create the best user experience. When we began developing the OnePlus 5, we envisioned a smartphone with flawlessly smooth performance.

Na het kiezen van de onderdelen moet het bedrijf ervoor zorgen dat alle componenten goed op elkaar zijn afgestemd en geoptimaliseerd. Het team wil ervoor zorgen dat er qua prestaties weinig te wensen overblijft. Daarom wordt er gewerkt aan een verbeterd aanraakrespons, een aspect van OnePlus-smartphones die nog wel eens achterblijft op de concurrentie. Deze zomer wordt de OnePlus 5 aangekondigd.

Reacties (0)