OnePlus 3 aangekondigd: 5,5″-scherm, 6GB aan werkgeheugen

14 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-3-officieel

OnePlus heeft op dinsdagavond officieel de OnePlus 3 uit de doeken gedaan. Deze phablet beschikt over een 5,5"-scherm en 6GB aan werkgeheugen. Verder zit er onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 820-processor en 64GB aan interne opslagruimte.

Dit is de OnePlus 3

De kogel is door de kerk: de OnePlus 3 is officieel aangekondigd vanavond. De phablet beschikt over een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan interne opslagruimte. Op de achterkant zit een camera van zestien megapixel, compleet met optische beeldstabilisator. Ook is er een vingerafdrukscanner aanwezig, evenals een accu van 3000mAh. Het super amoled-scherm is 5,5-inch groot en heeft een full hd-resolutie. Volgens de OnePlus-ceo is dit meer dan genoeg voor dagelijks gebruik.

De OnePlus 3 heeft een metalen chassis gekregen en beschikt over features als nfc en quick charging. Zo kun je, dankzij Dash Charge, binnen dertig minuten je smartphone voor zestig procent opladen. Het toestel is straks leverbaar in de kleuren grijs en goud. Het mooiste nieuws is misschien nog wel dat je het apparaat direct kunt kopen zonder uitnodiging, aangezien er genoeg voorraad is. Wanneer je de nieuwe OnePlus via de website van de fabrikant bestelt, dan krijg je een levertijd die behoorlijk nauwkeurig is. De phablet kost 399 euro.

Reacties (0)