Officieel: OnePlus 7 wordt op 14 mei gepresenteerd

23 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-7-render-3

OnePlus heeft aangekondigd dat de presentatie van de OnePlus 7 op 14 mei aanstaande zal plaatsvinden tijdens verschillende events. In Londen, New York, Bangalore en Beijing worden de nieuwe producten in het bijzijn van de OnePlus-community gepresenteerd.

OnePlus 7-presentatie op 14 mei

De OnePlus 7 zal op 14 mei worden gepresenteerd tijdens vier verschillende evenementen in Londen, New York, Bangalore en Beijing. In het persbericht wordt er gerept over de 7-serie, dus waarschijnlijk kunnen we dan ook de 7 Pro verwachten. Kaartjes voor het launch event in Londen zijn vanaf nu te koop via de website van het bedrijf. Early Bird-tickets worden tot 25 april tegen een gereduceerde prijs van 18 euro verkocht. Standaard tickets en Plus One-tickets zijn daarna beschikbaar en zullen een hogere prijs gaan krijgen.

Bezoekers van het lanceringsevent zullen de eersten ter wereld zijn die de nieuwste OnePlus-toestellen uitproberen. Voor diegene die er niet persoonlijk bij kunnen zijn is het lanceringsevenement live te bekijken via een livestream gehost op de website en via de OnePlus-kanalen op YouTube, Twitter en Facebook. Eerdere lanceringsevenementen waren snel uitverkocht, de tickets voor het OnePlus 6-lanceringsevent in Londen waren vorig jaar binnen tien uur uitverkocht. Geïnteresseerden worden geadviseerd om snel de tickets te bestellen.

Locaties en (lokale) tijden

Pier 94, New York – Verenigde Staten om 11:00 uur EDT
Printworks, Londen – Verenigd Koninkrijk om 17:00 uur BST
BIEC, Bangalore – India om 20:15 uur IST
Yanqi Lake, Beijing – China om 14:00 uur PS (op 16 mei)

Reacties (0)